top of page

Ofte stilte spørsmål

Trenger jeg henvisning fra lege for å oppsøke fysioterapi?

Det er ikke behov for henvisning til fysioterapi. Din terapeut vil vurdere hvorvidt det er behov, og hvor hensiktsmessig det vil være med oppfølging/behandling videre. For de som ønsker time til psykomotorisk fysioterapi må man  hos oss henvises av lege for førstegangskonsultasjon. Ta gjerne kontakt med oss på telefon ved spørsmål.

2

Hvordan  fungerer det  med Helfo/refusjon og frikort?

Alle våre terapeuter har refusjonsavtale med Helfo. Egenandeler for undersøkelse og behandling følger av de til enhver tid gjeldende takster. Om egenandeler i inneværende kalenderår kan summeres utover  egenandelstaket, vil man tildeles frikort.

3

Avbestilling av timer?

Om avbestilling av timer ikke er gjort innen kl 1200 virkedagen før, faller både egenandel og refusjondel i sin helhet på pasienten.

4

Pasientreiser?

Dette kan bestilles hvis behov i forbindelse med dine avtaler hos oss. Den enkeltes behov for pasienttransport avgjøres av fysioterapeuten i hvert enkelt tilfelle.

4

Kan vi sykemelde?

Våre manuellterapeuter har primærkontaktrolle og kan sykemelde inntil 12 uker. De kan videre henvise til spesialist eller MR/Røntgen etter behov.

bottom of page