top of page
HEL_6025.jpg

Nils Hægstad Flåm

Fysioterapeut

Fysioterapeut utdannet ved Høgskolen i Bergen i 2005. Erfaring fra fysikalsk medisin og rehabilitering, og nakke- og rygg poliklinikken.

Lang erfaring fra privat klinikk, bredde- og toppidrett som fysioterapeut for bla Fyllingen Håndball, Arna Bjørnar og Nasjonalkompaniet for samtidsdans Carte Blanche. Jobbet med alle typer skader ved Idrettsmedisinsk Avdeling.

Bred erfaring og kompetanse på IMS/nålebehandling, ESWT/trykkbølge og taping, men engasjerer seg særlig for aktive tiltak i treningssalen med mål om å trygge best mulig retur til full aktivitet. 

Margareta Endresen

Manuellterapeut

Spesialist i manuellterapi, idrettsfysioterapeut. 

Utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen i 2002. Videreutdanning i manuellterapi ved Universitet i Bergen i 2008.

Lang erfaring med problemstillinger knyttet til idrett. Har jobbet i klubb og 9 sesonger med kvinnelandslaget i fotball. Vært del av medisinsk team rundt Carte Blanche i mange år.

Lang erfaring med diagnostisering og behandling av muskel/skjelett lidelser.

HEL_6220.jpg
HEL_6201.jpg

Willemijn Vervaat

Fysioterapeut

Spesialist i ortopedisk fysioterapi av Norsk Fysioterapeutforbund.

Fysioterapiutdanning fra Høyskolen i Utrecht, Nederland 1999.

Mastergradsutdanning i fysioterapivitenskap fra universitetet i Bergen 2006.

Lang erfaring fra rehabilitering etter skader, operasjoner og muskel og skjelettplager.

Erfaring fra skulder- og kne-poliklinikk ved Haukeland Universitets sykehus og Haraldsplass Diakonale sykehus og fra fysioterapi ved komplekse brudd og multitraume, samt opptrening etter benamputasjon.

Har også erfaring med, og interesse for, fysioterapi ved nevrologiske sykdommer.

Roar Jensen

Autorisert manuellterapeut

Tilleggsutdannelse som akupunktør fra British College of Acupuncture,(Lic. Ac.), og som muskelskjelett sonograf fra University of East London (PGCert.). Doktorgrad (PhD.) fra Det medisinske fakultet, Universitet i Bergen.

Videreutdanning i injeksjonsbehandling fra Universitet i Bergen.

Godkjent idrettsmanuellterapeut og barnemanuellterapeut av Norsk Manuellterapeutforening.

Tilbyr manuellterapi, ultralyddiagnostikk, injeksjonsbehandling og helserelatert veiledning og rådgiving.

HEL_5974.jpg
HEL_6100.jpg

Mariann Eidset

Fysioterapeut

Spesialkompetanse i komplett fysikalsk lymfødembehandling. Utdannet mensendieck fysioterapeut fra Oslo MET i 2015, og har siden videreutdannet seg innenfor lymfødem og onkologi. Jobber også med generell allmenn fysioterapi, og har aktiv og helhetlig tilnærming til funksjon og helse.

Cecilie Ravndal Nilsen

Psykomotorisk fysioterapeut

Utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen 2007, og har videreutdanning i både Norsk psykomotorisk fysioterapi og Basal Kroppskjennskap. Hun har jobbet med psykomotorisk behandling av spiseforstyrrelser, som del av et tverrfaglig team i 10 år og har videreutdanning i traumebehandling / sensorimotorisk psykoterapi. Ved klinikken tilbyr hun individualterapi samt regelmessig gruppe i Basal Kroppskjennskap.

1FEA2CAB-A7EC-47BA-B6D0-43C13C8B345F_edited.jpg
HEL_5997.jpg

Bjarne M. Hagen

fysioterapeut

Utdanna fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen i 1999. 

Har jobba med ortopedisk rehabilitering og idrottsskador på institusjon, i privat praksis og knytt til lag i toppidretten. Tilbyr generell fysioterapi.

Dag-Eivind Igland

Manuellterapeut

Uteksaminert fysioterapeut fra University College West i Danmark i 2010. Arbeidet deretter i privat praksis frem til 2017. Mastergrad i manuellterapi ved Universitet i Bergen i 2018. Jobbet ved Rosenkrantz fysioterapi og manuellterapi siden 2019. Jobber i dag primært med forskjellige muskel- og skjelett relaterte tilstander med spesiell interesse for rygg- og nakkeplager.

HEL_5950.jpg
HEL_5912.jpg

Laila Rørnes

Helsesekretær

Vår dyktige sekretær hjelper deg med timer og betaling

Vikar fysioterapeut
Gaute Herskedal

Fysioterapeut

Gaute er vikar for Margareta mens hun jobber med kvinnelandslaget i VM. Gaute vil jobbe hos oss frem til september 2023. 

Han har driftsavtale med Helfo og har god kapasitet til å ta inn nye pasienter. 

IMG-7611.jpg

Vikar fysioterapeut
Lovise Remme Gjerde

Fysioterapeut

Lovise er vikar for Bjarne i 60% stilling frem til oktober 2023. Hun har i tillegg en 20% driftsavtale med Helfo i forbindelse med sine masterstudier i nevrologisk fysioterapi. 

IMG-7623.jpg
bottom of page